Torstaina ajelin lasten kanssa tontille. Viikonlopuksi oli luvattu kaunista ilmaa, joten vietimme lomaa rauhallisesti telttaillen ja chillaillen, pientä risutyötä tehden. Mies tuli perjantaina junalla ja noudimme hänet Imatralta, samalla vähän shoppailimme Raja-Marketissa.

Lauantaina aloimme rakentaa huussia ja saimmekin kehikon valmiiksi. Puut loppuivat kesken, joten mieheni jatkaa rakentamista kun seuraavan kerran menee tontille.

Naapureilta saimme allekirjoitukset naapurien kuulemis-lomakkeeseen. Talonvalmistajan kanssa on myös sovittu asema- ja rakennuspiirrustusten saamisesta, joten pikku hiljaa asiat etenee. Varausmaksu ja 1. erä on maksettu. Mökki toimitetaan viikolla 11/2014, eli maaliskuun puolivälissä. Saamme hyödynnettyä talven pakkaset pystytyksessä ja hirret pysyvät puhtaampina. Saimme hyvän tarjouksen perustusten teosta, vaikkakin alustava budjettimme tuplaantuu, tuntui tämä tarjous parhaalta. Oma arviomme meni täysin alakanttiin, toivottavasti muut kulut pitävät enemmän paikkaansa.

Rakennuslupahakemus jätetään näillä näkymin ensi viikolla, tänään  mieheni meilailee rakennustarkastajalle. Tietä aletaan myös tehdä parin viikon päästä lupahakemuksen jätön jälkeen, ensin mieheni käy vielä ensi viikolla kaatamassa loput puut mökin perustusten tieltä. Sitten voidaan alkaa perustuksia väsätä. Huussi pitää valmistaa loppuun ja vaja rakentaa, ne jos syksyllä saisi, keväällä voisi sitten keskittyä mökkiin.

Hommaa piisaa, mutta kyllä tämä tuntuu etenevän :) Ja tontista on lapsille tullut jo tuttu paikka. Eivät haluaisi lähteä pois ja uskaltavat jo vedessäkin pulikoida (kumiveneillä). :)